La Giravolta appartamenti per la vacanza

5/5 β˜… basato su 5 recensioni

Sinds 2010 verhuren we onze luxe vakantieappartementen. In totaal zijn er vijf appartementen, 3 met de ingang op de begane grond en 2 op de zolderverdiepingen van het grote huis en van het bijgebouw. De appartementen op de zolderverdiepingen hebben beide 1 slaapkamer en een eigen buiten. De appartementen met ingang op de begane grond hebben allen een privΓ©-terras. Op de begane grond zijn 2 appartementen met 2 slaapkamers en 1 met 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met tv en een keuken met koelkast, kookplaat, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine.

Op appartement Cinque na hebben ze ook een combi-magnetron. In de zomer hangen er klamboes boven alle bedden en staan er ventilatoren op de slaapkamers. In alle appartementen kan een babybed geplaatst worden. Het terrein rondom de appartementen is ingericht als tuin met olijfbomen, cipressen en allerlei bloeiende planten. Op het lager gelegen deel van het terrein ligt het zwembad omringd door een ruim terras met comfortabele ligstoelen. Bij en in het zwembad (14x6) is het heerlijk vertoeven. Klik door naar de appartementen voor meer informatie over de appartementen, plattegronden en de prijzen.

Le marche is niet alleen een mooie zomerbestemming. In de herfst wanneer er volop wijn- en truffelfeesten zijn en er heerlijk gewandeld kan worden, als ook in de lente wanneer de natuur ontluikt en de temperatuur vaak al heel aangenaam is, is het hier heerlijk vakantie vieren! Kijk verder op onze website en ontdek deze mooie plek!

Tot ziens in Barchi,

Hanneke, Marko, Zara en Luuk van Bergen.  

Contact infomation

Indirizzo : via Giardino Campioli 10, 61038 Terre Roveresche, Barchi, PU, Italy
Telefono : πŸ“ž +390721977724
Regione : Marche
Sito web : https://www.lagiravolta.eu
Facebook : https://www.facebook.com/lagiravolta/
Ore : + 00:00-23:59 : Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, Su,
Contatto con l'impresa:
Nome : Marko van Bergen
Posizione:
E-mail : [email protected]
Telefono : πŸ“ž 02661180410
Categorie:
Holiday apartment Holiday homes, cabins and resorts
CittΓ  : TERRE ROVERESCHE

Si prega di scrivere alcune delle vostre recensioni per l'azienda La Giravolta appartamenti per la vacanza

Le tue recensioni saranno molto utili per gli altri clienti nel trovare e valutare le informazioni

P
Peggy Godrie

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

J
John Bijsterbosch

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

I
Ivano Marmorale

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Posto bellissimo
P
Paolo Lazzarini

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

un'ottimo sistema per conoscere un luogo stando in contatto con la gente del posto
I
Inger Vendelmans

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Een superplek met geweldig aardige mensen voor een goddelijk verblijf. Wat een rust, wat een uitzicht en wat een heerlijk zwembad!
B
Bart Gardeyn

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

I
Inger Vendelmans

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

R
Ronald Perluka

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Het is hier heerlijk vertoeven
R
Ruud Hoep

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Fantastische lokatie met een heerlijk zwembad , ontzettend aardige en behulpzame gastvrouw- en heer en voldoende leuke mooie "cappuccino plaatsjes" in de buurt om van een heerlijke vakantie te genieten.
I
Iwein Janssens

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Vriendelijk onthaal. Mooi, rustig gelegen. Propere ruime appartementen met alle voorzieningen. Tuin en zwembad perfect onderhouden. Zeker een aanrader om van hieruit de Marken te ontdekken!
Valutazione * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Il tuo commento *

(Minimum 30 characters)

Il tuo nome *
Mongrassano [Mongrassano] Farmacia Ardeatina [Roma] Comoglio [Torino] Cisl Servizi S.R.L. [Sarsina] Studio110 - Avvocati e Commercialisti [Mogliano Veneto] Profumeria Douglas [Lucca] S.b. Inox Sas [Sant'Antioco] Minniti Vincenzo [Bellinzago Novarese]